close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Velours lampenkappen

Velours lampenkappen zijn op dit moment erg populair. Wij produceren velours lampenkappen in een groot aantal verschillende kleuren. We hebben effen uni velours met een mooie vleug, maar ook croco velours stoffen en alligator velvet stoffen.

Onderstaand een beperkt overzicht van onze standaard uni velours stoffen, onze croco velvet stoffen en de alligator velours stoffen. Let op, wat ondestaand getoond wordt is slechts een beperkte selectie van het gehele collectie. 

De kleuren van de stoffen op het scherm zijn vaak afwijkend van de echte stofkleuren, u kunt via ons contactformulie kleurstalen aanvragen van onze velours stoffen.

Croco Velours

Croco velours lampenkappen worden op maat geproduceerd en zijn naast onderstaande kleuren ook leverbaar in andere kleuren en structuren zoals Lizard en Alligator. Croco lampenkappen worden geproduceerd met omslag(dus zonder biesbandje) de stof wordt om het frame van de lampenkap heengeslagen. Dit zorgt voor een extra luxe afwerking

Binnenzijdes

Velours lampenkappen kunnen we aan de binnenzijde voorzien van een glasheldere PVC laag, hiermee krijgt de binnenzijde dezelfde kleur als de buitenzijde. Maar we kunnen ook velours kappen met zilveren binnenzijde of velours en croco lampenkappen met een taupe binnenzijde produceren.

 

Kleur: Velvet Antra BlueKleur: Velvet Aqua AzurKleur: Velvet Gold OkerKleur: Velvet Grey MouseKleur: Velvet Petrol OceanKleur: Velvet TerracottaKleur: 2Kleur: 83Kleur: 20Kleur: 53Kleur: 5Kleur: 81Kleur: 36Kleur: 8Kleur: 1Kleur: 37Kleur: 27Kleur: 18

 

Stalen velours stoffen

 

Loading