close
ring of light
contact_phoneNeem contact op

Ring of Light Pro

Wij verdelen onze Ring of Light lijn onder in twee gedeeltes. Namelijk de Ring of Light Pro en de Ring of Light IQ. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van de Pro Line aangevuld met informatie.

De Ring of Light Pro is een standaard lijn bij Grotehanglampen.nl die handgemaakt wordt in Enschede. Het grote verschil tussen de Ring of Light Pro en de Ring of Light IQ is dat de IQ smaller en slanker is. De Pro daarentegen is iets groter, en opvallender. Voor elke ruimte een geschikte ring, dat is een ding wat zeker is.

De lichtopbrengst van de Pro Line is hoger dan de lichtopbrengst van de Ring of Light IQ en ook goed toepasbaar als functionele of basisverlichting.

Neem voor de exacte afmetingen contact met ons op. Vrijblijvend een prijslijst ontvangen? Geen probleem, laat het ons weten!

Hiernaast ziet u een Ring of Light PRO met hoog rendement LED verlichting en in dit geval als extra RGB verlichting. Naast de RGB verlichting kan dus ook de warm witte LEDring gebruikt worden. Sfeerverlichting en functionele verlichting in 1 hanglamp. Deze Ring of Light heeft een diameter van 140cm en is geleverd aan BE Networks in Mechelen Belgie. 

Materialen

De bovenzijde van de Ring of Light wordt uitgefreesd uit een Aluminium Composiet Plaat, deze lichtgewicht plaat zorgt voor een solide basis voor onze LEDverlichting. Op deze basis wordt ook het ophangsysteem en de LEDdriver gemonteerd.

LED

De LEDverlichting die wij toepassen in onze Pro Line hanglampen heeft een rendement van maar liefst 145 Lumen per Watt en wordt speciaal voor La Linia ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we willen onze klanten jarenlang ontzorgen met onderhoudsvrije armaturen.

De LEDstroken die in onze Pro Line armaturen gebruikt worden hebben een CRI waarde van 90+ en zijn dimbaar leverbaar met alle conventionele systemen zoals Fase Afsnijding, 1-10V en DALI. Daarnaast zijn deze armaturen ook dimbaar met ons eigen systeem, CTRL by La Linia met dit systeem garanderen we een perfect dimbaarheid van onze armaturen.

De printplaten van onze LEDstroken zijn gemaakt van aluminium, dit zorgt voor voldoende koeling en een optimale levensduur van de LED

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de Ring of Light Pro.

Ring of Light 180cmLEDdriver Ring of Light lampenGrote donut Ringlamp met opdrukGrote ring of light met een diameter van 240cmLEDstroken La LiniaDonut ring of light met opdruk

Contactformulier
Choose files
Loading