close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Over ons

Betaalbaar maatwerk, hoogwaardige producten, korte lijnen en duidelijke afspraken zijn onze kernwaarden. Problemen voorkomen voordat deze ontstaan is onze filosofie.

Door onze grondstoffen en het gebruik hiervan kritisch te analyseren, oog te hebben voor mensen die in onze samenleving minder kansen krijgen, trachten wij de balans tussen maatschappelijke verantwoording en zakelijk ondernemen vorm te geven.

Een ding mag duidelijk zijn, GroteHanglampen.nl is een inspirerend, klantvriendelijk bedrijf dat door samenwerking met u tot de verbeelding van de (eind)klant wil spreken. In ons atelier, magazijn en kantoor in Enschede werken we met zo’n 20 mensen om uw lichtplannen zo goed mogelijk te vertalen naar concrete, creatieve oplossingen. Zowel een meedenkend expert op afstand als op locatie is mogelijk.

Eigen bezorging

Omdat de meeste van onze producten erg kwetsbaar zijn vervoeren wij deze zelf. Dit om uit te sluiten dat er zo min mogelijk producten met een defect of eventuele schade bij de klant terecht komen. Wij maken gebruik van eigen chauffeurs die het land doorgaan om onze lampen met zorg af te leveren. Ook is dit handig omdat er zo nauw contact gehouden kan worden met de klant over de aflevertijden. Op deze manier gaan wij zoveel mogelijk misverstanden uit de weg!

GroteHanglampen.nl is onderdeel van La Linia verlichting, La Linia verlichting ontwerpt, produceert en verkoopt verlichting aan verschillende doelgroepen.

Onze contactgegevens:
Grotehanglampen.nl
Binnenhaven 20
7547 BH Enschede
Tel: 053-4300551
E-mail: info@grotehanglampen.nl

bedrijfspand La LiniaSnijmachine snijdt lampenkappen uitLED ring armaturenFreesmachine La LiniaOns kappenatelier, hier worden de stoffen handgemaakt gemonteerd.Werkplaats grote verlichtingsarmaturenKoepellampen staan te drogenWalsmachine voor aluminium profielen voor lampenproductieKoepellamp in productieMega LED filament lampenProductie van lampenkappenProductie van maatwerk lichtarmaturenLa Linia produktieProductieruimte lampenkappenKoepellampen net uit de spuiterijRollen stoffen voor lampenkappen

Loading