close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Handmade in Holland

De eerste variant wordt met hand gemaakt in onze werkplaats in Enschede, de buitenzijde van deze koepellampen heeft meestal een handgemaakte uitstraling, denk hierbij aan betonlook koepellampen, of koepellampen met een niet van echt te onderscheiden roesteffect, ook gegoten metaal look en tal van andere effecten zijn mogelijk. Vanzelfsprekend kan de ruwe buitenzijde ook voorzien worden van een matte laklaag in een RAL kleur naar keuze. De binnenzijde van deze koepellampen zijn meestal glad en kunnen afgelakt worden in een RAL kleur naar keuze, dit kan zowel in mat, maar ook in perfect hoogglans.

Tevens zijn er tal van mogelijkheden om de cupola halve bol hanglampen te voorzien van speciale effecten en lakken. Zo kan de binnenzijde en buitenzijde bijvoorbeeld voorzien worden van een metalen laag(koper, aluminium, roest), stone look, of marmer look. Voor ieder interieur is er een passende uitvoering te realiseren. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Betonlook

Betonlook is een van de meeste gevraagde structuur en kleureffecten voor koepellampen, we kunnen we betonlook in meerdere kleuren uitvoeren, volgens wensen van de klant.

Betonlook lampen zijn te bekijken in onze showroom.

 

Modern design

De tweede variant heeft een gladde stijlvolle binnen- en buitenzijde voor een moderne look en wordt naar wens in iedere gewenst kleur gespoten in onze spuiterij. U heeft keuze uit elke kleur en u kunt zelf bepalen of de bol hanglampen worden uitgevoerd in een matte lak of in een hoogglans lak voor een zeer chique uitstraling.

Deze variant wordt veelal gebruikt in strak, modern vorm gegeven ruimten. De halve bol hanglampen worden geleverd inclusief luxe ophangsysteem met 3 RVS staalkabels en een stijlvolle porseleinen fitting, de kleur van het snoer bepaalt u zelf.

Bladgoud, bladkoper en bladzilver

De binnenzijdes van de koepellampen kunnen naast allerlei prachtige handgemaakte effecten en kleuren ook voorzien worden van een bladgouden, bladkoperen of bladzilveren binnenzijde. Dit bladmetaal wordt met hand aangebracht in de koepellampen voor een zeer warme natuurlijke uitstraling. Veelvoorkomende bladmetaalcombinaties zijn:

- Koepellamp buitenzijde wit, binnenzijde bladzilver
- Koepellamp buitenzijde wit, binnenzijde bladgoud
- koepellamp buitenzijde zwart, binnenzijde bladgoud
- koepellamp buitenzijde zwart, binnenzijde bladkoper

Natuurlijk zijn ook alle andere combinaties mogelijk.

Loading