close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Modern Design koepellampen

Modern strak vormgegeven koepellampen, passend in ieder interieur, met aandacht en vakmanschap gemaakt…

Deze kunststof koepellampen laten we gieten in London in een perfecte dikte en kwaliteit. Zogauw deze koepellampen bij ons binnenkomen worden ze eerst gepolijst zodat ze 100% glad en vlak zijn. Daarna zijn ze klaar voor een verdere bewerking.

Hoogglans koepellampen

Doordat we alle koepellampen gepolijst worden voordat ze afgelakt worden, kunnen we koepellampen leveren die in perfect hoogglans zijn gespoten. In onze eigen spuiterij worden de koepellampen voorzien van +/- 5 laklagen en wordt iedere halve bol hanglampen onderworpen aan een kwaliteitscontrole.

De lampen worden meestal aan de buitenzijde in hoogglans afgelakt en dan aan de binnenzijde voorzien van een matte laklaag, uiteraard in iedere mogelijke kleur, maar ook de combinatie van een hoogglans buitenzijde en een bladmetalen binnenzijde komt vaak voor. De 3 meest geliefde hoogglans combinaties zijn:

  • Koepellamp buitenzijde hoogglans wit, binnenzijde bladzilver
  • Koepellamp buitenzijde hoogglans wit, binnenzijde platina
  • Koepellamp buitenzijde hoogglans rood, binnenzijde bladgoud

Het is zelfs mogelijk om de hoogglans buitenzijde te combineren met een handgemaakte binnenzijde.

Hoogglans witte koepellamp.Hoogglans witte koepels in kantoorruimte.Hoogglans koepellamp.Geheel witte koepellamp.Hoogglans witte koepellamp.Hoogglans wit in een hal.

Matte koepellampen

Nog steeds erg veel verkocht en geproduceerd zijn de koepellampen met een matte laklaag, de buitenzijde en/of binnenzijde van deze halve bol lampen wordt gespoten in een matte afwerking (10% glans) dit kan in elke RAL kleur, maar ook NCS kleuren zijn mogelijk. De binnenzijde kan net als bij de andere varianten ook worden voorzien van bladkoper, bladgoud en bladzilver.

Al onze koepellampen worden compleet en ophangklaar geleverd en zijn voorzien van een mooie witte porseleinen fitting en een textielsnoer in een kleur naar keuze. De koepellamp hangt aan 3 dunne staalkabels 1mm zodat deze veilig en altijd perfect recht hangt.

Matzwarte koepellamp.Matzwarte koepels in kantoorruimte.Mat witte koepellampen.Koepellamp in aparte ruimte.Koepellamp keuken.Koepellampen kantoorruimte.
Contactformulier
Choose files
Loading