close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Digitaal print

Laat u inspireren door lampenkappen digitaal bedrukt op verschillende materialen. Het voordeel van digitaal druk is dat dit ook bij kleine oplages betaalbaar is en er een scala aan verschillende materialen beschikbaar is. Zo kunnen we de lampenkappen bedrukken op verschillende soorten kunststof, en verschillende soorten stof of papier. Tevens is het mogelijk om de kleuren van uw huisstijl exact na te maken.

D.m.v. digitaal print kunnen we blenders bedrukken, dit zijn bodemplaten van hanglampen en worden ook wel diffusers genoemd. Deze kunnen full-colour bedrukt worden met ieder gewenst design. Bedrukte blenders voor hanglampen worden regelmatig toegepast in beursstands of evenementen.

rechthoekige lampenkap bedruktlampenkappen bedrukt op canvascanvascanvas bedrukte lampenkappen boven tafelbedrukte lampenkappen op canvas, geleverd aan WoodfeverLampenkap bedrukt met logorechthoekig bedrukte hanglampen van sport2000Handgemaakte hanglampen met bootjes2 geprinte lampenkappenHappy house hanglampenConische lampenkappen aan de binnenzijde bedrukt met afbeeldingenDubbelzijdig beklede hanglampen, binnenzijde bedruktlampenkappen met opdrukvierkante bedrukte hanglampenHanglampen geprint op canvasConische hanglampen met opdrukDubbele bedrukte hanglamplampenkappen met ADO opdruk

Loading