close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Textiel

Bekijk hier op textiel bedrukte lampenkappen, dit textiel is speciaal geslecteerd om haar lichtdoorlatende eigenschappen. Dit textiel wordt via een speciale techniek bedrukt, deze techniek hebben we samen met een textieldrukker geperfectioneerd voor lampenkappen. De kleuren blijven gegarandeerd jaren kleurecht en de door u opgegeven PMS kleuren worden zeer nauwkeurig benaderd.

De stof wordt bedrukt met pigmenten op waterbasis, dus niet belastend voor het milieu.

Indien ons standaard doek voor uw toepassing niet ideaal is kunnen we ook andere soorten textiel bedrukken. Zo levert GroteHanglampen.nl ook regelmatig bedrukte hanglampen voorzien van een blockout zodat de lampenkap niet lichtdoorlatend is, dit wordt veel toegepast bij dubbelzijdig bedrukte lampenkappen.

Lampenkappen aan de binnenzijde bedrukt en aan de andere zijde uitgevoerd in een uni kleur kunnen we in elk gewenst formaat en vorm leveren, ook is het geen probleem om conische, rechthoekige, vierkante of ovale lampenkappen van print te voorzien. Onze ontwerpafdeling helpt u graag bij het opmaken van de juiste drukbestanden

Het textiel waar wij op drukken is standaard B1 brandvertragend gecertificeerd! Het voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is daardoor ook prima inzetbaar voor projecten in de zorg en het onderwijs of voor verlichtingsprojecten in Duitsland en Frankrijk, waar de brandveiligheidseisen hoger zijn dan bij ons in Nederland.

Grote bedrukte lampenkappen 150CMgesloten blender bedrukte kap huisstijlLampenkap binnenzijde bedruktOranje kap van 150cm bedrukt.lampenkap blender kantine ontwerp bedruktKokerlampen met een print aan de binnenzijde.Lampenkappen met BBQGarden Life hoge hanglampenLampenkappen geleverd aan La Coupe in ArnhemGrote Dubbele hanglampenBedrukte lampenkappen, geleverd aan BrederodeLampenkappen voor muziekwinkelHanglampen, geleverd aan IntratuinLampenkap bedrukt 2 meterdubbele bedrukte lampenkapHanglampen aan de binnenzijde bedruktLampenkappen binnenzijde bedruktBedrukte kappen gemonteerd aan plafondLampenkappen hangend aan plafond, bedrukt met logosHanglampen Polar, bedrukt met logoLampenkap bedrukt voor Top Merk SchoenenGrote lampenkap boven beursstand, bedrukt met WESTAG logoLampenkappen met muzikantenHanglampen van stockenhof bedruktVierkante hanglampen met afgeronde hoeken en FC bedrukkingHanglampen bedrukt in zwart-witRechthoekige hanglampen in sepia bedruktBedrukte hanglamp voor kinderkamerOvale bedrukte hanglamp twenteLampenkap twentse bierbrouwerijFocus hanglampen bedrukt

Loading