close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Verlichtingsgroothandel

GroteHanglampen.nl is een verlichtingsgroothandel gevestigd in Enschede, Overijssel. Naast groothandelsactiviteiten ontwikkelen en produceren we een groot aantal armaturen en lampenkappen. Als groothandel en producent in lampenkappen en interieurverlichting richt GroteHanglampen.nl zich voornamelijk op wederverkopers als interieurinrichters en architecten. Daarnaast leveren we lampenkappen aan de detailhandel in Nederland, Belgie en Duitsland.

Grotehanglampen.nl is onderdeel van La Linia Lighting en focust zich voornamelijk op de productie en levering van grote hanglampen in Nederland, Belgie, Duitsland en andere Europese landen.

Daarnaast is La Linia Lighting gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van maatwerk armaturen/specials

Onze belangrijkste doelgroepen zijn groothandels, grootwinkelbedrijven, interieurbouwers, standbouwers, en architecten

Zoekt u iets specials of juist iets in grote oplages, we denken graag met u mee

Magazijn La Linia

bedrijfspand La LiniaSnijmachine snijdt lampenkappen uitLED ring armaturenFreesmachine La LiniaOns kappenatelier, hier worden de stoffen handgemaakt gemonteerd.Werkplaats grote verlichtingsarmaturenKoepellampen staan te drogenWalsmachine voor aluminium profielen voor lampenproductieKoepellamp in productieMega LED filament lampenProductie van lampenkappenProductie van maatwerk lichtarmaturenLa Linia produktieProductieruimte lampenkappenKoepellampen net uit de spuiterijRollen stoffen voor lampenkappen
Loading