close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Lampenkappen

Verlichting is gevoel.

Lampenkappen, daar zijn we groot mee geworden. Leverbaar in elk formaat, elke vorm en iedere kleur. Naast een grote standaardcollectie maken we lampenkappen ook volledig op maat.

Alle lampenkappen worden met de hand gemaakt in ons kappenatelier in Enschede. Tien ervaren lampenkappenmakers zijn hier verantwoordelijk om alle kappen van A- tot Z in elkaar te zetten. Dit doen zij met zorgvuldigheid en geduld.

Onze computergestuurde snijmachines plotten moeiteloos de moeilijkste vormen lampenkappen uit elke stof. Tevens zijn rechthoekige en vierkante lampenkappen geen probleem. De kleinere kappen in grotere oplages worden uit de stof gestanst, hierbij heeft u keuze uit een groot aantal standaardmaten, maar hier mag uiteraard vanaf geweken worden.

Naast onze standaardmaten en vormen kunnen we lampenkappen ook volledig op maat maken naar de specificaties van de klant en met iedere gewenste lichtbron en ophangsysteem. Onze lampenkappen met LEDverlichting zijn momenteel zeer in trek, deze energiezuinige kantoorverlichting pas in een duurzaam kantoor.

Afwijkende lampenkappen, lampenkappen samenstellen

Bij La Linia Lighting / Grotehanglampen.nl heeft u de regie in handen. Heeft u specifieke wensen betreft maatwerk lampenkappen? Stel ons gerust uw vragen. Wij zijn er van overtuigt dat wij nagenoeg elk pendelarmatuur voor u kunnen produceren. Door middel van onze snijmachines, freesmachines en ervaren verlichtingsdeskundigen hebben wij in het verleden zelden nee moeten verkopen.

Loading