close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Gesloten blenders

Volledig gesloten blenders worden doorgaans toegepast aan lampenkappen die direct tegen het plafond gemonteerd worden. Door te kiezen voor een, in verhouding, platte kap en deze uit te voeren met een gesloten blender, creëer je een soort lampenkap plafonnière, erg mooi in lage ruimtes en uiteraard levert GroteHanglampen.nl hier speciale ophangsystemen voor. Natuurlijk kunnen gesloten blenders ook toegepast worden in hanglampen, en open blenders in plafonniere lampenkappen. Een en ander is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, het gewenste effen, de plafondsoort en de hoogte van ruimte. Uiteraard adviseren wij u graag en kunnen we op locatie komen kijken naar de in te richten ruimte, we kunnen eveneens het effect van de hanglampen met blender in een 3D schets visualiseren, zodat u een wel overwogen keuze kunt maken.

Bij plafonniere lampenkappen adviseren wij het gebruikt van LED verlichting, i.v.m. de doorgaans beperkte kaphoogte kunnen we door middel van LED verlichting de lampenkap en bodemplaat toch perfect uitlichten.

Deze blenders zijn uitneembaar en reinigbaar.

horeca lampen kappen gesloten blender plafondLampenkap gesloten blender LED verlichting plafondplafond lamp kap gesloten blender sfeervolinterieur gesloten blender plafond kap sfeervol

Loading