close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Akoestische lampenkappen (De Acoustishade)

Grote open ruimtes, zo transparant mogelijk, een gevoel van vrijheid en ruimte. Erg mooi, maar niet zo goed voor de akoestiek, zeker niet met het gebruik van moderne materialen, veel glas en harde onbeklede betonnen wanden.

Gelukkig is er nu een fraaie, sfeervolle en functionele oplossing. De AcoustiShade, is een dubbelwandige akoestische lampenkap, met aan de buitenzijde en binnenzijde een luchtdoorlatende stof naar keuze(dus in elke kleur leverbaar) tussen beide stoflagen in wordt een dik geluidsabsorberend schuim geplaatst.

Onze akoestische verlichting wordt gemaakt van hoogwaardige indien gewenst brandvertragende materialen. De akoestische hanglampen kunnen uitgevoerd worden met LED verlichting en zien er bijzonder smaakvol uit. Beschikbaar in meerdere maten en kleuren.

Geluidsabsorberend schuim in uw hanglampen

Zoals hierboven vermeldt wordt tussen de binnenzijde en de buitenzijde van het stof een dikke geluidsabsorberende schuimlaag geplaatst. Wat is het voordeel van hanglampen met geluidsabsorberend schuim? Het reduceerd galmen in uw ruimte. Dit kan erg storend zijn voor uw bezoekers of personeel en beinvloed de werksfeer.

Akoestische problemen zijn per gebouw verschillend. Afhankelijk van materiaalgebruik en hoogtes per ruimte. Daarom is het bij een akoestisch probleem altijd handig dit uitgebreid met onze verlichtingsspecialisten te overleggen. Zo kunnen wij er honderd procent zeker van zijn het probleem de kop in te drukken.

bekijk hier het leaflet met meer informatie, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Akoestische dubbele hanglampen met LEDpaneellampenkappen zaal grote ruimteakoestische hanglampenWolvilt hanglamp akoestischGeluiddempende hanglampenWolvilten rode lampenkappenWolvilt lampenkappen 120cmAkoestische hanglampakoestische hanglampenAkoestische lampenkapAkoestische hanglamp gemaakt van stofakoestische lampenkap wol bekleed binnenkant

Loading