close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Akoestische lampenkappen (De Acoustishade)

Grote open ruimtes, zo transparant mogelijk, een gevoel van vrijheid en ruimte. Erg mooi, maar niet zo goed voor de akoestiek, zeker niet met het gebruik van moderne materialen, veel glas en harde onbeklede betonnen wanden.

Gelukkig is er nu een fraaie, sfeervolle en functionele oplossing. De AcoustiShade, is een dubbelwandige akoestische lampenkap, met aan de buitenzijde en binnenzijde een luchtdoorlatende stof naar keuze(dus in elke kleur leverbaar) tussen beide stoflagen in wordt een dik geluidsabsorberend schuim geplaatst.

Onze akoestische verlichting wordt gemaakt van hoogwaardige indien gewenst brandvertragende materialen. De akoestische hanglampen kunnen uitgevoerd worden met LED verlichting en zien er bijzonder smaakvol uit. Beschikbaar in meerdere maten en kleuren.

bekijk hier het leaflet met meer informatie, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Akoestische dubbele hanglampen met LEDpaneellampenkappen zaal grote ruimteakoestische hanglampenWolvilt hanglamp akoestischGeluiddempende hanglampenWolvilten rode lampenkappenWolvilt lampenkappen 120cmAkoestische hanglampakoestische hanglampenAkoestische lampenkapAkoestische hanglamp gemaakt van stofakoestische lampenkap wol bekleed binnenkant

Loading