close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Vierkante kappen

Onderstaand een overzicht van de standaard maten van vierkante hanglampen. U kunt zelf bepalen of u vierkante lampenkappen met afgeronde hoek wil, of vierkante hanglampen met rechte hoek. Zie ook onderstaande schetsen met de verschillende mogelijkheden.

Bij vierkante lampenkappen met afgeronde hoek kan het doek beter om het frame gespannen worden, waardoor het eindresultaat bij grote kappen(vanaf vierkant 100x100) in de meeste gevallen mooier is.

Wij adviseren dan ook bij vierkante kappen groter van 100x100cm de hoeken af te ronden. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om bij vierkante kappen blenders of diffusers mee te leveren.

Vierkante kappen groter dan 150x150 worden voorzien van een aluminium buizen frame, de bovenzijde- en onderzijde van de het frame wordt dan in de hoeken verbonden. Dit zorgt voor extra stevigheid en een erg mooie strakke kap. Door het boven- en onderframe van de kap met elkaar te verbinden zijn de kappen ook veel minder gevoelig voor beschadigingen en is het zelfs mogelijk om het doek te verwisselen.

Loading