close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Projecten

Een groot deel van onze hanglampen wordt gebruikt als projectverlichting voor het inrichten van projecten en wordt ontworpen en besteld door projectinrichters, standbouwers en interieurarchitecten.

Voor de horeca worden meestal brandvertragende hanglampen gebruikt. Hiervoor gebruiken wij een speciaal PVC-folie die achterop de stof wordt geplakt. Bij dit folie wordt altijd een kopie van het B1 certificaat geleverd.

Veel voorkomende projecten zijn:

  • Hanglampen t.b.v. woonhuizen(diverse hanglampen van behang en stof)
  • Hanglampen ter inrichting van tuincentra(diverse hanglampen voor het inrichten van tuincentra)
  • Bedrukte hanglampen voor beursstands(of staande lampen of wandlampen, bedrukt met bijvoorbeeld afbeeldingen of logo`s)
  • Verlichting voor kantoorpanden(vaak bedrukte of effen hanglampen of lampenkappen, bijvoorbeeld in de kleuren van de huisstijl of bedrukt met logo`s)
  • Verlichting voor showrooms
  • Grote hanglampen in winkels
  • Verlichting t.b.v. het inrichten van horeca-panden

 

Mogelijkheden

 

Voor projecten geldt dat bijna alles mogelijk is. Zo kunt u meerdere lichtpunten in een hanglamp laten installeren of kunt u de onderkant of bovenkant van de hanglamp afsluiten met een blender/diffuser en kunnen verschillende ophangsystemen voor u op maat gemaakt worden. Ook kunt de verschillende kleuren folie kiezen voor de binnenkant van uw lamp of kunt u bijvoorbeeld de binnenkant van de lamp ook laten bekleden met stof of behang, of zelfs laten bedrukken. Nieuw is het gebruik van een hoogglans spiegelend folie net boven de lichtbron, zodat het licht volledig naar beneden gericht is, dit wordt vooral toegepast in projectverlichting. Voor alle door ons geproduceerde lampenpkappen en hanglampen geldt dat ze volledig in Nederland geproduceerd zijn. Dit garandeert de hoogste kwaliteit.

Werkwijze

Doorgaans verlopen verlichtingsprojecten via een interieurarchitect, interieurbouwer of adviseur. Projecten worden door GroteHanglampen.nl professioneel uitgevoerd, we geven indien gewenst adviezen met betrekking tot maten, kleuren en uitvoeren en kunnen indien gewenst een 3D schets verzorgen van het eindresultaat. Uiteraard zorgen we voor correcte leveringen, alles wordt in overleg op de door u gewenste dag geleverd. Al onze producten kunnen we uitvoeren met door u gewenste lichtbronnen, tevens houden we de nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat we altijd een energiezuinig voorstel kunnen doen. Met het juiste licht worden mensen productiever en kan men zich beter concentreren. Naast lampenkappen leveren we ook inbouw- en opbouwarmaturen.

Bij projecten met een beperkt budget wordt vaak de huidige verlichting opgefrist, zo kunnen bijvoorbeeld lampenkappen geplaatst worden over bestaande armaturen.

Loading