close
ring industrial
contact_phoneNeem contact op

Design verlichting / Specials

Naast maatwerk lampenkappen, hanglampen, ringlampen en koepellampen maakt La Linia Lighting/Grotehanglampen.nl in opdracht van interieurbouwers, eindklanten en architecten een groot aantal specials. Met lichtspecials bedoelen we eigenlijk unieke one-of-a kind items die speciaal voor een project of klant geproduceerd worden.

We hebben geprobeerd deze specials voor u in te delen in verschillende Categorieën, bladert u eens door onze website en bekijk de objecten die we speciaal voor ons klanten hebben gemaakt.

Ook kunnen wij veel voor u betekenen in de vorm van NEON-Flex reclame. Deze vorm van licht kent vele voordelen. Het grootste voordeel is dat het aanzienlijk goedkoper is in aanschaf en verbruik dan de ouderwetse NEON-reclame borden. Ook kent deze vrije vorm van licht geen grenzen. Je kunt eindeloos creëren met deze NEON-Flex, alle vormen en maten. Er gingen al vele creatieve projecten voor u. Bekijk ze hier!

Maatwerk verlichting voor uw horeca gelegenheid!

Om bijvoorbeeld de horecagelegenheden van onze opdrachtgevers zo uniek mogelijk te verlichten bedenken wij de meest creatieve oplossingen. Creativiteit straalt immers onderscheid uit. Neem bijvoorbeeld deze unieke RGB wandpanelen die wij op maat hebben gemaakt voor een restaurant. 

Deze panelen zijn makkelijk te bedienen met onze La Linia Lighting Wireless Controller. Zo kunt u op elk moment van de dag gewenst licht leveren aan uw gasten. Vragen over maatwerk verlichtingspanelen? We raden u aan contact met ons op te nemen om de mogelijkheden zo gespecificeerd mogelijk door te nemen!

 

Op zoek naar iets bijzonders?

Vraag het ons, het komt zelden voor dat wij geen raad weten met een unieke aanvraag. Doorgaans ontvangt u na uw aanvraag al binnen 1 dag ons voorstel!

Neem bijvoorbeeld RGB wandpanelen naar eigen vorm en formaat. De ultieme eye-catcher voor uw unieke horecagelegenheid. Met licht valt eindeloos te creëren en daarom blijft het vaak ook hangen bij uw gasten.

Ook onze designverlichting wordt volledig handgemaakt in Enschede. Specialisten zijn dagelijks met veel plezier prachtige projecten aan het realiseren voor onze klanten.

Loading