close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Ring of Light Slim

Wij verdelen onze Ring of Light lijn onder in twee gedeeltes. Namelijk de Ring of Light Pro en de Ring of Light Slim. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van de Slim lijn aangevuld met informatie.

Download de brochure

De Ring of Light IQ / SLIM is de smalle, strakke en moderne versie van onze ringlampen. De hoogte van de Ring of Light IQ is standaard 80mm en de breedte is standaard 50mm. De Ring of Light IQ is leverbaar in onderstaande diameters:


Afmetingen Ring of Light IQ / Slimline

- Ringlamp 40cm
- Ringlamp 50cm
- Ringlamp 60cm
- Ringlamp 70cm
- Ringlamp 80cm
- Ringlamp 90cm
- Ringlamp 100cm
- Ringlamp 120cm
- Ringlamp 150cm
- Ringlamp XL 180cm
- Ringlamp XL 200cm
- Ringlamp XL 240cm

Dus ook de zeer grote XL ringlampen tot een diameter van 2400mm hebben we standaard in ons assortiment. Overige afmetingen op aanvraag

LEDverlichting

Al onze Ring armaturen zijn standaard voorzien van een aluminium bovenzijde, deze aluminium bovenzijde dient als stevige basis van de Ring of Light lampen en zorgt tevens voor de juiste koeling van de geïntegreerde LED verlichting. Bovenin de armaturen wordt een LEDring geplaatst die zorgt voor een mooie egale uitlichting van de onderzijde van de armaturen.

Alle Ring of Light armaturen worden geleverd met een Meanwell LEDdriver en traploos in hoogte verstelbaar ophangsysteem.

Neem voor de exacte afmetingen contact met ons op. Vrijblijvend een prijslijst ontvangen? Geen probleem, laat het ons weten!

Download de brochure

ring of light, donutlampen, ringlampenring of light, donutlampen, ringlampenRinglampen zwartkleurstalenoverzicht ring of light

Contactformulier
Choose files
Loading