close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Ring of Light IQ

Wij verdelen onze Ring of Light lijn op in drie verschillende types. Namelijk de Ring of Light Pro, Ring of Light IQ en de Ring of Light NEXUS.
Op deze pagina delen wij ons enthousiasme over de Ring of Light IQ lijn.

Download de brochure

De Ring of Light IQ is de smalle, strakke en moderne versie van onze LED ringen. De hoogte van de LED ringlampen is standaard 80mm en de diameter begint van 40mm. Deze loopt door tot we 2400mm. Mocht u specifieke wensen hebben betreft maatvoering is het verstandig om even persoonlijk contact met ons op te nemen. Gezien wij productie tot aan distributie in eigen hand hebben kunnen wij zeer adequaat en nauwkeurig op wensen van onze opdachtgevers inspelen.

 

Afmetingen Ring of Light IQ / Slimline

- LED Ringlamp 40cm
- LED Ringlamp 50cm
- LED Ringlamp 60cm
- LED Ringlamp 70cm
- LED Ringlamp 80cm
- LED Ringlamp 90cm
- LED Ringlamp 100cm
- LED Ringlamp 120cm
- LED Ringlamp 150cm
- LED Ringlamp XL 180cm
- LED Ringlamp XL 200cm
- LED Ringlamp XL 240cm

 

Dus ook de zeer grote XL ringlampen tot een diameter van 2400mm hebben we standaard in ons assortiment. Zelfs kunnen wij nog groter produceren dan 240CM. De ringlampen worden dan wel in segmenten opgedeelt die vervolgens op locatie makkelijk te bevestigen zijn. Heeft u vragen over onze ringarmaturen, neem dan contact met ons op!

LEDverlichting

Al onze Ring armaturen zijn standaard voorzien van een aluminium bovenzijde, deze aluminium bovenzijde dient als stevige basis van de Ring of Light lampen en zorgt tevens voor de juiste koeling van de geïntegreerde LED verlichting. Bovenin de armaturen wordt een LEDring geplaatst die zorgt voor een mooie egale uitlichting van de onderzijde van de armaturen.

Alle Ring of Light armaturen worden geleverd met een Meanwell LEDdriver en traploos in hoogte verstelbaar ophangsysteem.

Neem voor de exacte afmetingen contact met ons op. Vrijblijvend een prijslijst ontvangen? Geen probleem, laat het ons weten!

Download de brochure

Ringvormige pendelarmaturen op maatSportschoolverlichting, smalle LED RingenRestaurant Fox, Denekamp, Ring of Light GroepGroep van meerdere Ring of Light armaturen.Ringlampen geleverd aan Maaz Dairy Foodring of light, donutlampen, ringlampenring of light, donutlampen, ringlampenRinglampen zwartSportschoolverlichtingkleurstalenoverzicht ring of light

Contactformulier
Choose files
Loading