close
ring of light
contact_phoneNeem contact op

Ring of Light NEXUS

La Linia Lighting beweegt graag mee met de wensen en behoeftes die zich afspelen in verlichtingswereld. La Linia Lighting beweegt graag mee met de wensen en behoeftes die zich afspelen in verlichtingswereld. Onze afdeling design- en productontwikkeling heeft een aluminium ringlamp ontwikkeld. Deze aluminium ring lampen zijn verkrijgbaar in vele maten. Ze worden gespoten in RAL-kleur naar keuze of in een van onze specials. Onderstaand meer informatie over onze specials.

Maatvoering en opties

De buitendiameter van de NEXUS-lijn varieert tussen de 400mm tot wel 2400mm. De aluminium behuizing van de LED ringen zorgt voor de basis van het armatuur. Hieromheen wordt de rest van het proces voortgezet. De kleur, de maatvoering, de lichtsterkte en alle andere extra opties heeft de eindgebruiker bij ons volledig in eigen hand.

Naast ringlampen in RAL-kleur naar keuze hebben wij ook wat speciale opties voor onze ringlampen. Onze specials zoals "Brushed gold" of "Brushed Silver" zijn inmiddels erg populair. Deze specials hebben wij zelf ontwikkelt en is nergens anders verkrijgbaar. Voor meer informatie over onze specials kunt u stalen aanvragen of een bezoek inplannen aan onze showroom.

Omdat wij het productieproces volledig in eigen hand hebben kunnen wij vrij specifiek inspelen op wensen betreft maatvoering.
Mocht u hier specifieke vragen over hebben raden wij u aan contact met ons op te nemen.


Techniek

De afgelopen jaren hebben er veel innovatieve veranderingen plaatsgevonden rondom LED-techniek. Ook wij hebben bepaalde kwaliteitseisen gestelt aan onze armaturen.
Zo hebben wij een koelsysteem ingebouwd in al onze ringlampen om maximale levensduur van de LED te garanderen. Op deze manier worden er kosten bespaard en is het minder milieubelastend.

Onze ringarmaturen zijn standaard leverbaar in 3000K, 4000k of 6500K en eventueel in RGBW of Tunable White. Ook is het mogelijk om de ring lampen draadloos aan te sturen door middel van een touchdimmer.
Een touchdimmer valt met meerdere ringlampen te verbinden zodat u ten alle tijden de juiste sfeer kunt creëren. Ook zijn onze touchdimmers gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld bureau of wand.

De onderzijde van de ringvormige lampen zijn voorzien van een blender/diffusor. Deze stijlvolle onderkant sluit naadloos aan op de ringen en zorgt voor een egale lichtuitval.
Deze acrylaten onderkant wordt in de meeste gevallen (afhankelijk van maat ring) uit een deel gefreesd. Het voordeel van deze lichtdiffusor is dat het tot bijna 80% lichtdoorlatend is.
Zo heb je nagenoeg geen lichtverlies en wordt het licht mooi verdeelt!

 

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden naar de Ring of Light NEXUS? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of voor een prijslijst.
In onze brochure vindt u nog meer informatie over o.a. de Ring of Light NEXUS.

download

 

Aluminium ringlampen brushed goldRinglampen nexus op maat gemaakt.Nexus aluminium lampenRinglampen gemaakt voor vergaderruimteCombinatie ringlampen verschillende maten.Grote Ringlampen 380CM

Loading