close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Ring of Light NEXUS

La Linia Lighting beweegt graag mee met de wensen en behoeftes die zich afspelen in verlichtingswereld. Daarom hebben onze verlichtingsspecialisten met jarenlange ervaring in het
ontwerpen en realiseren van armaturen een aluminium versie van de IQ lijn in het leven geroepen, de Ring of Light NEXUS!

Om ons enthousiasme te delen geven wij u onderstaand wat informatie over de NEXUS-lijn.

Maatvoering

De buitendiameter van de NEXUS-lijn varieert tussen de 400mm tot wel 2400mm. De aluminium behuizing van de LED ringen zorgt voor de basis van het armatuur. Hieromheen wordt de rest van het proces voortgezet. De kleur, de maatvoering, de lichtsterkte en alle andere extra opties heeft de eindgebruiker bij ons volledig in eigen hand.

Omdat wij het productieproces volledig in eigen hand hebben kunnen wij vrij specifiek inspelen op wensen betreft maatvoering.
Mocht u hier specifieke vragen over hebben raden wij u aan contact met ons op te nemen.


Techniek

De afgelopen jaren hebben er veel innovatieve veranderingen plaatsgevonden rondom LED-techniek. Ook wij hebben bepaalde kwaliteitseisen gestelt aan onze armaturen.
Zo hebben wij een koelsysteem ingebouwd in al onze ringlampen om maximale levensduur van de LED te garanderen. Op deze manier worden er kosten bespaard en is het minder milieubelastend.

Onze ringarmaturen zijn standaard leverbaar in 3000K, 4000k of 6500K en eventueel in RGBW of Tunable White. Ook is het mogelijk om de ring lampen draadloos aan te sturen door middel van een touchdimmer.
Een touchdimmer valt met meerdere ringlampen te verbinden zodat u ten alle tijden de juiste sfeer kunt creëren. Ook zijn onze touchdimmers gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld bureau of wand.

De onderzijde van de ringvormige lampen zijn voorzien van een blender/diffusor. Deze stijlvolle onderkant sluit naadloos aan op de ringen en zorgt voor een egale lichtuitval.
Deze acrylaten onderkant wordt in de meeste gevallen (afhankelijk van maat ring) uit een deel gefreesd. Het voordeel van deze lichtdiffusor is dat het tot bijna 80% lichtdoorlatend is.
Zo heb je nagenoeg geen lichtverlies en wordt het licht mooi verdeelt!

 

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden naar de Ring of Light NEXUS? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of voor een prijslijst.
In onze brochure vindt u nog meer informatie over o.a. de Ring of Light NEXUS. Download hem hier.

Loading