close
ring of light
contact_phoneNeem contact op

Ring of Light IQ

We produceren 3 verschillende series Ring of Light lampen, deze Ring of Light lampen worden ook wel Donut lampen genoemd.

- Versie 1 is de Ring of Light IQ, deze smalle, slanke Ringlampen beginnen met een diameter vanaf 50mm en een hoogte van 80mm, hier kan van worden afgeweken indien gewenst.

- Versie 2 is de Ring of Light Pro deze pro versie is breder en is voorzien van extra LEDverlichting, zodat deze lampen naast sfeerverlichting ook kunnen zorgen voor functionele verlichting.

- Versie 3 is de Ring of Light NEXUS, dit is het meest recente model van de Ring of Light. Dit model bestaat niet uit een kunststof maar uit een aluminium behuizing. Dit oogt net wat anders en is voor sommige interieurs iets passender. Voor de rest heeft hij dezelfde vormen als de IQ lijn.

Op deze pagina vertellen we u meer over de Ring of Light IQ

Maatvoering

De Ring of Light IQ is standaard leverbaar vanaf een diameter van 400mm tot een diameter van 2400mm. De Ring of Light IQ kan worden uitgevoerd in een kleur naar keuze, zie ook onderstaande kleurstalen. Wenst u van deze kleurstalen uit te wijken en heeft u wat anders in gedachte? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Gezien wij productie van begin tot eind in eigen hand hebben kunnen wij vaak inspelen op specifiekere wensen van onze opdrachtgevers. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Techniek

De Ring of Light is voorzien van de modernste LEDtechniek, standaard leverbaar in 3000K, 4000K, 6500K en in RGBW of Tunable white, uiteraard alles draadloos aanstuurbaar. De LEDverlichting wordt gemonteerd op het ALUMINIUM bovenpaneel van de ringlampen, dit aluminium bovenpaneel zorgt voor voldoende koeling en een stabiele en fraai uitziende basis voor het armatuur. Ook het ophangsysteem is gemonteerd aan dit bovenpaneel.

De onderrand van de Ring of Light is uitvoerd in acrylaat dat in de meeste gevallen uit 1 deel gefreesd wordt. Dit acrylaat is voorzien van een speciale lichtdiffuser, deze zorgt voor een perfecte homogene uitlichting en tevens voor een lichttransmissie van meer dan 75%

Neem voor de exacte afmetingen contact met ons op. Vrijblijvend een prijslijst ontvangen? Geen probleem, laat het ons weten!

Productie, levertijden en distributie.

De productie van de Ring of Light IQ lampen gebeurt allemaal in onze 3500m2 fabrieksruimte in Enschede. Hier worden de onderdelen bewerkt, gefreesd, gemonteerd en geassembleerd. Onze verlichtings/montage specialisten hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van verlichtingsarmaturen. Zorgvuldig worden de Ringlampen op de millimeter nauwkeurig geproduceerd.

De levertijden bij La Linia Lighting verschilt per project en per armatuur. Gemiddeld leveren wij twee- tot drie weken na orderbevestiging. Indien u een spoedlevering wenst is dit vaak ook mogelijk in overleg.

De distributie van onze verlichting hebben wij volledig zelf in de hand. Dit is zowel voor ons als de opdrachtgevers prettig werken. Wij bespreken rechtstreeks met onze opdrachtgever wanneer de uitlevering plaats vindt om miscommunicatie voor te zijn. Ook zijn wij er zo zeker van dat onze chauffeurs onze verlichting met zorg bij de eindgebruiker afleveren.

Brochure

De brochure van onze Ring of Light IQ kunt u hier downloaden 

download

Ringvormige pendelarmaturen op maatSportschoolverlichting, smalle LED RingenRestaurant Fox, Denekamp, Ring of Light GroepGroep van meerdere Ring of Light armaturen.Ringlampen geleverd aan Maaz Dairy Foodring of light, donutlampen, ringlampenring of light, donutlampen, ringlampenRinglampen zwartSportschoolverlichtingkleurstalenoverzicht ring of light

Contactformulier
Choose files
Loading