close
ring of light
contact_phoneNeem contact op

Ring of Light IQ

We produceren 2 verschillende series Ring of Light lampen, deze Ring of Light lampen worden ook wel Donut lampen genoemd.

- Versie 1 is de Ring of Light IQ, deze smalle, slanke Ringlampen hebben standaard een breedte van 50mm en een hoogte van 80mm, hier kan van worden afgeweken.

- Versie 2 is de Ring of Light Pro deze pro versie is breder en is voorzien van extra LEDverlichting, zodat deze lampen naast sfeerverlichting ook kunnen zorgen voor functionele verlichting.

Op deze pagina vertellen we u meer over de Ring of Light IQ

Maatvoering

De Ring of Light IQ is standaard leverbaar vanaf een diameter van 400mm tot een diameter van 2400mm. De Ring of Light IQ kan worden uitgevoerd in een kleur naar keuze, zie ook onderstaande kleurstalen. 

Techniek

De Ring of Light is voorzien van de modernste LEDtechniek, standaard leverbaar in 3000K, 4000K, 6500K en in RGBW of Tunable white, uiteraard alles draadloos aanstuurbaar. De LEDverlichting wordt gemonteerd op het ALUMINIUM bovenpaneel van de ringlampen, dit aluminium bovenpaneel zorgt voor voldoende koeling en een stabiele en fraai uitziende basis voor het armatuur. Ook het ophangsysteem is gemonteerd aan dit bovenpaneel.

De onderrand van de Ring of Light is uitvoerd in acrylaat dat in de meeste gevallen uit 1 deel gefreesd wordt. Dit acrylaat is voorzien van een speciale lichtdiffuser, deze zorgt voor een perfecte homogene uitlichting en tevens voor een lichttransmissie van meer dan 75%

Neem voor de exacte afmetingen contact met ons op. Vrijblijvend een prijslijst ontvangen? Geen probleem, laat het ons weten!

Brochure

De brochure van onze Ring of Light IQ kunt u hier downloaden 

Download de brochure

ring of light, donutlampen, ringlampenring of light, donutlampen, ringlampenRinglampen zwartkleurstalenoverzicht ring of light

Contactformulier
Choose files
Loading