close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Donut lampenkappen

Donut lampenkappen, ook wel Ring of Light lampenkappen genoemd, maken we in alle mogelijke maten en vormen, dus naast ronde donut lampen, maken we ook hele grote vierkante of ovale donutlampen.

We plaatsten in de donut lampen mooie LED ringverlichting, doordat deze ringverlichting bestaat uit een groot aantal medium power LED’s krijg je een hele mooie egale uitlichting van de lamp, in principe is elke gewenst lichtopbrengst te realiseren en uiteraard kan dit ook dimbaar worden uitgevoerd, dit kan dan draadloos gedimd worden met ons eigen dimsysteem, maar indien gewenst ook met een 0-10V regeling of een DALI sturing.

De ring lampen worden in elke maat geproduceerd, de klant kiest zelf de binnendiameter van de ringlampen, als ook de buitendiameter en de hoogte. De buitenwanden kunnen lichtdoorlatend of lichtdicht worden uitgevoerd zodat alleen de opaal witte onderrand licht geeft.

Alle Ring of Light hanglampen of LEDdonuts kunnen bekleed worden in een stof naar keuze, de bodemplaat maken van PVC of Acrylaat, afhankelijk van de wensen van de klant, onderstaand een aantal foto’s van verschillende modellen en mogelijkheden, ook erg in trek is de dubbel Ring of Light.

Voor vragen over prijzen, mogelijkheden en levertijden kunt u contact met ons opnemen.

Grote vierkante lampenkap 200x200Donut hanglampen Ring of light zwartDonutlampen zwart witFerguson Donut hanglampRing of light lampen van 120cmHanglampen in restaurantvierkante hanglamp van 200x200cmDonut van 150cmovale hanglamp 300cmOvale hanglampenRGB ledringDubbele ring of light hanglampHanglamp van behangHoreca hanglampen donut
Loading