close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Lampenkappen met uw eigen stof of behang


Naast een keus uit 1 van onze duizenden stoffen is het ook mogelijk om lampenkappen te maken van aangeleverde stof. Zo kunnen we bijvoorbeeld hanglampen maken die bekleed zijn met dezelfde stof als de gordijnen of stoelen in een project.

Natuurlijk is het mogelijk om behang aan te leveren, voor een aantal projecten hebben we reeds hanglampen van Vescom behang gemaakt en lampenkappen van Elitis behang toegepast. In principe kunnen we ieder behang gebruiken om lampenkappen mee te bekleden.

Voor printbedrijven en drukkerijen is het mogelijk dat men zelf geprint of bedrukt materiaal aanlevert, hiervan fabriceren wij vervolgens uw maatwerk lampenkappen.

Mogelijkheden zelf materiaal aanleveren

Door zelf stof, behang of bedrukt materiaal aan te leveren is het mogelijk om de verlichting exact aan te passen aan de sfeer in uw project. GroteHanglampen.nl kan bijna elk materiaal gebruiken voor het vervaardigen van kappen. De binnenzijde van dit materiaal wordt door ons bewerkt om het geschikt te maken voor gebruikt als lampenkapbekleding

  • Bijna elk materiaal is geschikt voor het bekleden van lampenkappen
  • U kunt de sfeer in uw project volledig terug laten komen in de verlichting
  • Naar keuze kan de binnenzijde, buitenzijde of beide bekleed worden met aangeleverd materiaal


Zelf aanleveren prints

Door als drukkerij of printbedrijf zelf uw prints aan te leveren is het mogelijk om de kleuren van verschillende geprinte materialen exact te matchen, de door u bedrukte reclameborden of banners hebben exact dezelfde uitstraling en PMS kleuren als de door ons gefabriceerde lampenkappen, voor u is dit tevens vaak een manier om kosten te besparen

Loading