close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Halve bollen

Fabrikant grotehanglampen lanceert zijn eigen lijn halve bol hanglampen, deze cupola halve bol hanglampen leveren en fabriceren we in meerdere varianten. 

Handmade in Holland (Enschede)

De eerste variant wordt met hand gemaakt in onze werkplaats in Enschede, de buitenzijde van deze halve bol hanglamp is doorgaans glad en de binnenzijde ruw voor een natuurlijke uitstraling. De buitenzijde en de binnenzijde van deze halve bol hanglamp kunnen gespoten worden in een RAL kleur naar keuze, zowel glanzend als mat. De variant wordt veel toegepast in ruimten met een industriele inrichting en in Horeca gelegenheden.

Bekijk hier uitgebreide informatie over onze halve bol hanglampen

Tevens zijn er tal van mogelijkheden om de cupola halve bollen te voorzien van speciale effecten en lakken. Zo kan de binnenzijde bijvoorbeeld voorzien worden van een metalen laag(koper, aluminium, roest), stone look, of marmer look. De buitenzijde kan voorzien worden van een special effect, bijvoorbeeld kleurveranderende lak, een subtiel glitter effect, of een soft feel lak.

Voor ieder interieur is er een passende uitvoering te realiseren. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Stijlvol en modern design

De tweede variant heeft een gladde stijlvolle binnen- en buitenzijde voor een moderne look en wordt naar wens in iedere gewenst kleur gespoten in onze spuiterij. U heeft keuze uit elke kleur en u kunt zelf bepalen of de bol hanglampen worden uitgevoerd in een matte lak of in een hoogglans lak voor een zeer chique uitstraling.

Deze variant wordt veelal gebruikt in strak, modern vorm gegeven ruimten. De halve bol hanglampen worden geleverd inclusief luxe ophangsysteem met 3 RVS staalkabels en een stijlvolle porseleinen fitting, de kleur van het snoer bepaalt u zelf.

Koepellamp 60cmHandgemaakte koepel lamp, halve bol lampHandgemaakte koepel lamp, halve bol lampHandgemaakte koepel lamp, halve bol lampHandgemaakte koepel lamp, halve bol lampHandgemaakte koepel lamp, halve bol lampbladkoper lamp halve bol horeca verlichting2 koepellampen 60cm handgemaakt met koperHalve bol lampen met koperen binnenkantbetonnen koepellampen 70cmHoogglans witte koepellamp 90cmKoepellamp 120cm met bladkoperen binnenzijdeHoogglans paarse halve bol lamp met gouden binnenkantHandgemaakte koepel lamp, halve bol lampHandgemaakte koepel lamp, halve bol lamp
Loading