close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Koepellampen / Halve bol lampen

Grotehanglampen.nl produceert sinds jaar en dag al een eigen koepellampen-lijn. Dit tijdloze en oneindig combineerbare model is na decennia lang nog niet uitgespeeld. Deze halve bol koepellampen worden volledig handgemaakt in onze 3500m2 fabrieksruimte in Enschede. Hier hebben wij een apart spuithok volledig ingericht voor het bewerken van de koepellampen.

Het valt ze niet af te zien, maar deze halve bol lampen zijn van extreem licht gewicht, dit is in veel situaties erg handig. Zo kun je ze makkelijk bevestigen, ophangen of verplaatsen.

Voorbeelden koepellampen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze koepellampen, voor meer voorbeelden klik op meer...

Koepellamp 60cmHandgemaakte koepel lamp, halve bol lamp more_horizKlik voor meer voorbeelden

Handmade in Holland

De eerste variant wordt met hand gemaakt in onze werkplaats in Enschede, de buitenzijde van deze koepellampen heeft meestal een handgemaakte uitstraling, denk hierbij aan betonlook koepellampen, of koepellampen met een niet van echt te onderscheiden roesteffect, ook gegoten metaal look en tal van andere effecten zijn mogelijk. Vanzelfsprekend kan de ruwe buitenzijde ook voorzien worden van een matte laklaag in een RAL kleur naar keuze. De binnenzijde van deze koepellampen zijn meestal glad en kunnen afgelakt worden in een RAL kleur naar keuze, dit kan zowel in mat, maar ook in perfect hoogglans.


Tevens zijn er tal van mogelijkheden om de cupola halve bol hanglampen te voorzien van speciale effecten en lakken. Zo kan de binnenzijde en buitenzijde bijvoorbeeld voorzien worden van een metalen laag(koper, aluminium, roest), stone look, of marmer look. Voor ieder interieur is er een passende uitvoering te realiseren. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden

 

BETONLOOK

Betonlook is een van de meeste gevraagde structuur en kleureffecten voor koepellampen, we kunnen we betonlook in meerdere kleuren uitvoeren, volgens wensen van de klant.

Betonlook lampen zijn te bekijken in onze showroom.

Lees meer over handgemaakte koepellampen.

Modern design


De tweede variant heeft een gladde stijlvolle binnen- en buitenzijde voor een moderne look en wordt naar wens in iedere gewenst kleur gespoten in onze spuiterij. U heeft keuze uit elke kleur en u kunt zelf bepalen of de bol hanglampen worden uitgevoerd in een matte lak of in een hoogglans lak voor een zeer chique uitstraling.

Deze variant wordt veelal gebruikt in strak, modern vorm gegeven ruimten. De halve bol hanglampen worden geleverd inclusief luxe ophangsysteem met 3 RVS staalkabels en een stijlvolle porseleinen fitting, de kleur van het snoer bepaalt u zelf.

Bladgoud, Bladkoper en Bladzilver


De binnenzijdes van de koepellampen kunnen naast allerlei prachtige handgemaakte effecten en kleuren ook voorzien worden van een bladgouden, bladkoperen of bladzilveren binnenzijde. Dit bladmetaal wordt met hand aangebracht in de koepellampen voor een zeer warme natuurlijke uitstraling. Veelvoorkomende bladmetaalcombinaties zijn:

- Koepellamp buitenzijde wit, binnenzijde bladzilver
- Koepellamp buitenzijde wit, binnenzijde bladgoud
- koepellamp buitenzijde zwart, binnenzijde bladgoud
- koepellamp buitenzijde zwart, binnenzijde bladkoper

Natuurlijk zijn ook alle andere combinaties mogelijk

Lees meer over modern design koepellampen.

Loading