close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Bedrukte kappen

Laat u hier inspireren door wat voorbeelden van bedrukte hanglampen. Deze kunnen bedrukt worden op kunststof of op volledig brandvertragend textiel. U kunt zowel de binnenzijde- als de buitenzijde van lampenkappen full colour bedrukken. Uiteraard kunt u ook de hanglamp aan 1 zijde bedrukken en aan de andere zijde uitvoeren in een effen projectstof naar keuze.

Digitaal Bedrukt

rechthoekige lampenkap bedruktlampenkappen bedrukt op canvascanvas more_horizKlik voor meer voorbeelden

Ook conische lampenkappen kunnen probleemloos bedrukt worden. In de meeste gevallen levert de klant de bestanden aan en laten wij de stof bedrukken, altijd in zeer hoge kwaliteit. Ook komt het regelmatig voor dat de klant zelf geprint materiaal aanlevert en wij deze dan op PVC plakken.

Voorbeelden kunststof bedrukt

pvc hanglampvierkante hanglamp met bedrukkingbedrukte lampenkap 150cm bedrukt op pvc more_horizKlik voor meer voorbeelden

Wij werken voornamelijk met geprinte of gedrukte stof, dit geeft het mooiste resultaat. Het is ook mogelijk om op papier, canvas of PVC te printen. Ook leveren we grote bedrukte vierkante lampenkappen, bedrukte rechthoekige lampenkappen of bedrukte ovale lampenkappen. Kortom ook voor geprinte lampenkappen en bedrukte hanglampen bent u bij ons aan het juiste adres.

Voorbeelden textiel

Grote bedrukte lampenkappen 150CMgesloten blender bedrukte kap huisstijl more_horizKlik voor meer voorbeelden


Lampenkappen met foto opdruk worden veel gebruikt in openbare gebouwen, door gebruik te maken van hoogwaardige druktechnieken kunnen we lampenkappen met fotoprint laten bedrukken in zeer hoge kwaliteit.

Loading