close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

LED specials

Bij Grotehanglampen.nl maken wij naast de standaard productielijnen ook nog verlichtingspecials. Dit zijn vaak unieke, eenmalige projecten die bij ons worden aangevraagd. Wij doen er alles aan om een speciale verlichtings aanvraag zo goed mogelijk uit te voeren.

LED specials houdt bij ons niet op met alleen een LED paneel. Wij gaan het liefst nog een stapje exclusiever. Neem bijvoorbeeld deze op maat gemaakte RGB panels. Dit project is gemaakt voor een school maar was bijvoorbeeld ook toepasselijk geweest in een uitgaansgelegenheid. Erg uniek en zeker een eye-catcher.

 

Wij vinden het fantastisch om te horen welke verlichtingsplannen u heeft. Zo hebben wij de mooiste en meest unieke projecten mogen produceren.

Neem bijvoorbeeld deze RGB - LED Koe. Op afstand bestuurbaar. Het licht is via een afstandsbediening in te stellen op kleur. Ook is de koe dimbaar. Alweer een uniek project dus! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

       

LEDbuis buisarmatuur 200cm langLEDpaneel met RGB verlichtingBerken hanglampenKunstboom station ZevenaarSpeciale kunstboom op station ZevenaarAluminium LEDpanelenLEDpaneel RGB vierkant XLEigen productie van LEDproductenGlazen golf lampGrote ovale zwarte hanglampNeon LED koeNeon LED koe RGB NEON LED SIGNOrder Here NEON SIGNNeon LED voor HorecaNEON LEDSIGN "COCKTAILS"

 

Contactformulier
Choose files
Loading