close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Ringlampen

De Ring of Light, ook wel ringlamp of donutlamp genoemd, is te leveren/produceren in veel verschillende maten. De volledige productie van deze Ring of Light lampen vindt plaats in onze moderne fabriek.

Afmetingen

De kleinste standaard lamp in deze serie heeft een diameter van 400mm, de grootste heeft een diameter van 2400mm, daar tussenin is bijna alles mogelijk.
Ring of Light lampen met een diameter groter dan 2400mm worden op maat geproduceerd en in meerdere delen geleverd. De verschillende segmenten zijn vervolgens op locatie weer te koppelen.

Dimbare LED Ringlampen, donutlampen, Ring of LightVerschillende ringlampen bevestigd met staalkabels tegen plafondzwarte ringlampFreesmachine voor ring of light ringlampen.ring of light, donutlampen, ringlampen

Materiaal

Om u een goed beeld te schetsen hebben wij wat voorbeelden van ons handwerk bijgevoegd. Zo kunt u zien hoe wij onze producten ontwerpen en realiseren. Onze moderne computergestuurde freesmachine freest aluminium platen op maat uit als basis voor de ringlampen. Op deze aluminium basis worden onze eigen La Linia Lighting LEDstroken gemonteerd, de aluminiumbasis zorgt ervoor dat de LED’s voldoende gekoeld worden om een lange levensduur te garanderen.
De LEDstroken met een rendement tot 145 lumen per Watt worden ook in Nederland geproduceerd.
De onderzijde van de Ringlampen wordt voorzien van een acrylaat diffusor, ook deze wordt op maat uitgefreesd. Omdat we gebruik maken van een speciaal lightplex acrylaat gaat er zo weinig mogelijk licht verloren en hebben we toch een 100% egale uitlichting van de onderzijde.

De buitenrand en binnenrand van de Ring of Light lampen wordt gemaakt van een kunststof basis, deze basis is leverbaar als lichtdichte en lichtdoorlatende variant, deze kunststof basis kan afgewerkt worden in een finish naar keuze. Zo kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een stoffering in een luxe semi gloss satijn maar ook in een matte afwerking naar keuze of bijvoorbeeld een koper of goud look.

De donutlampen worden geleverd met verstelbare staalkabels. Deze zorgen voor een veilige en eenvoudige montage van de lampen aan het plafond. Het aantal staalkabels is afhankelijk van de maat ringlamp. Hoe groter de ringlamp, hoe meer staalkabels er nodig zijn. Dit varieert van 3 tot 8 staalkabels per lamp.

Dimbaar

Het is mogelijk om de ring of light lampen dimbaar te leveren. Hierdoor kunt u in elke situatie de juiste sfeer creëeren. Ook is de dimbare versie bestelbaar met een draadloze touchdimmer die monteerbaar is aan bijvoorbeeld een muur of bureau. Met een touchdimmer is het mogelijk om zoveel ringlampen tegelijk te dimmen als u wenst. Deze innoverende techniek is niet alleen stijlvol maar ook nog eens ontzettend handig.

In overleg is bij ons heel veel mogelijk. Zo maken wij de Ring of Light lampen ook in afwijkende vormen. Denk bijvoorbeeld aan ovale ringlampen of zelfs vierkante. Hier hebben wij geen standaard maten voor. Mocht u hier interesse in hebben kunt u altijd bellen of mailen.

Uiteraard kunnen we u indien gewenst voorzien van advies en aanvullende informatie, indien gewenst komen we zelfs bij u op locatie.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Contactformulier
Choose files
Loading