close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Lampenkappen bedrukt op verschillende materialen

 

Het bedrukken van lampenkappen, aan de buitenkant en/of de binnenkant vraagt om een speciale techniek. De brandvertragende stof wordt bedrukt met het door u gekozen logo of afbeelding en wordt vervolgens met de hand op maat gesneden. Ondertussen snijdt een grote snijplotter de folie voor de binnenkant van de kap uit. De stof en de folie worden vervolgens handmatig aan elkaar geplakt en hier wordt dan een hanglamp of lampenkap van gemaakt.

Met bedrukte hanglampen en lampenkappen met opdruk kunt u een zeer persoonlijk tintje geven aan uw winkel of bedrijfspand. Klik in het linkermenu voor meer informatie of voorbeelden.

Door gebruik te maken van een speciaal drukproces kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen, zeer scherpe prints op stof, met een hoge kleurechtheid en kleurvastheid. Bovendien is het mogelijk om hanglampen dubbelzijdig te laten bedrukken, of aan 1 zijde te bedrukken en de andere zijde te bekleden met stof.

Tevens is het ook mogelijk om lampenkappen of hanglampen te laten printen op PVC, het voordeel van geprinte lampenkappen op PVC is dat het materiaal veel licht doorlaat, tevens kan het met een natte doek afgenomen worden zonder dat de print beschadigd.

Informeer via het contactformulier naar onze scherpe prijzen, of vraag een proefstaaltje aan van onze prints op verschillende materialen

Met bedrukte lampenkappen is het mogelijk om hanglampen volledig naar eigen smaak te bedrukken. Of dit nu logo’s zijn of hoge resolutie foto’s, voor ieder ontwerp hebben wij een passende druktechniek. Indien gewenst kan onze grafische afdeling de drukbestanden voor u opmaken.

Grote Hanglampen.nl levert uitsluitend de hoogste kwaliteit lampenkappen met print en garandeert perfecte afwerking. Al onze bedrukte lampenkappen worden geleverd met 2 jaar volledige garantie. Voordat de productie gestart wordt ontvangt u altijd van ons een digitale drukproef.

Levertijden:
Levertijd zijn altijd in overleg, maar indien noodzakelijk kunnen we bedrukte lampenkappen met spoed leveren, u heeft de kappen dan binnen enkele dagen in huis.

Loading