close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Lampenkappen op maat

Uw lampenkappen op maat worden volledig met de hand geassembleerd in ons 3000m2 grote kappenatelier. Computergestuurde snijmachines snijden moeiteloos de meest complexe vormen uit een assortiment van meer dan 1000 verschillende stoffen.

Volgens worden de lampenkappen door onze ervaren medewerkers vakkundig geassembleerd, indien gewenst wordt uw maatwerk lampenkap voorzien van een biesbandje, of deze kan blind afgewerkt worden. 

Blind afwerken van lampenkappen

Onze lampenkappen kunnen blind afwerkt worden, dat wil zeggen dat de boven- en onderrand niet afgewerkt wordt met een biesbandje, maar dat de stof van de lampenkap zelf om het frame verlijmd wordt. Hiermee wordt het frame van de lampenkap ononderbroken gestoffeerd, er komt dus geen naad of biesband in het zicht. Wij kunnen de meeste stoffen omslaan, informeer naar de mogelijkheden.

Onderstaand een close up van een wolvilt lampenkap die op maat gemaakt is voor een klant, zoals je kunt zien is de stof om het frame gewerkt. Dit geeft een perfect afgewerkt resultaat.

Blind afgewerkte lampenkap met omslag

Alle lampenkappen op maat kunnen bekleed worden met stof, behang of kunnen bedrukt worden, door lampenkappen te bedrukken met uw foto’s of logo kunt u voor directe herkenning zorgen voor uw klanten op uw beursstand of winkel.

Lampenkappen kunnen in elke vorm gemaakt worden, ongeacht aantal. Zo maken we veel cilindervormige en ronde lampenkappen, maar ook drum of conische lampenkappen kunnen op maat gemaakt worden, rechthoekige, vierkante, chineze en pet lampenkappen kunnen we produceren.

Welk soort lampenkappen u ook zoekt, grote kans dat wij ze kunnen maken! A

Eigen productie

Doordat we al onze lampenkappen volledig zelf produceren kunnen we indien gewenst zeer snel leveren en kunnen we een zeer groot assortiment aan maten, stoffen en vormen aanbieden. Laat ons weten wat u zoekt en vraag vrijblijvend een offerte aan

Ook maken wij lampenkappen onder Private label. Wij produceren dan lampenkappen in opdracht van onze klant, de lampenkap wordt voorzien van een stof van de klant, bedrukt met het ontwerp van de klant en kan indien gewenst voorzien worden van een merklabel of een merkkaartje met een barcode. Vervolgens worden de lampenkappen verpakt in dozen, eventueel met opdruk of met sticker met productinformatie. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

U bent van harte welkom om onze productiefaciliteit en showroom te bezoeken in Enschede.

 

bedrijfspand La LiniaSnijmachine snijdt lampenkappen uitLED ring armaturenFreesmachine La LiniaOns kappenatelier, hier worden de stoffen handgemaakt gemonteerd.Werkplaats grote verlichtingsarmaturenKoepellampen staan te drogenWalsmachine voor aluminium profielen voor lampenproductieKoepellamp in productieMega LED filament lampenProductie van lampenkappenProductie van maatwerk lichtarmaturenLa Linia produktieProductieruimte lampenkappenKoepellampen net uit de spuiterijRollen stoffen voor lampenkappen

Loading