close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Voorbeelden

Bekijk hier voorbeelden van bedrukte hanglampen, deze kunnen bedrukt worden op kunststof of op volledig brandvertragend textiel. U kunt zowel de binnenzijde- als de buitenzijde van lampenkappen full colour bedrukken. Uiteraard kunt u ook de hanglamp aan 1 zijde bedrukken en aan de andere zijde uitvoeren in een effen projectstof naar keuze. Ook conische lampenkappen kunnen probleemloos bedrukt worden. In de meeste gevallen levert de klant de bestanden aan en laten wij de stof bedrukken, altijd in zeer hoge kwaliteit. Ook komt het regelmatig voor dat de klant zelf geprint materiaal aanlevert en wij deze dan op PVC plakken.

Wij werken voornamelijk met geprinte of gedrukte stof, dit geeft het mooiste resultaat. Het is ook mogelijk om op papier, canvas of PVC te printen. Ook leveren we grote bedrukte vierkante lampenkappen, bedrukte rechthoekige lampenkappen of bedrukte ovale lampenkappen. Kortom ook voor geprinte lampenkappen en bedrukte hanglampen bent u bij ons aan het juiste adres.

Lampenkappen met foto print

Lampenkappen met foto opdruk worden veel gebruikt in openbare gebouwen, door gebruik te maken van hoogwaardige druktechnieken kunnen we lampenkappen met fotoprint laten bedrukken in zeer hoge kwaliteit.

Grote bedrukte lampenkappen 150CMgesloten blender bedrukte kap huisstijlLampenkap binnenzijde bedruktOranje kap van 150cm bedrukt.lampenkap blender kantine ontwerp bedruktKokerlampen met een print aan de binnenzijde.Lampenkappen met BBQGarden Life hoge hanglampenLampenkappen geleverd aan La Coupe in ArnhemGrote Dubbele hanglampenBedrukte lampenkappen, geleverd aan BrederodeLampenkappen voor muziekwinkelHanglampen, geleverd aan IntratuinLampenkap bedrukt 2 meterdubbele bedrukte lampenkapHanglampen aan de binnenzijde bedruktLampenkappen binnenzijde bedruktBedrukte kappen gemonteerd aan plafondLampenkappen hangend aan plafond, bedrukt met logosHanglampen Polar, bedrukt met logoLampenkap bedrukt voor Top Merk SchoenenGrote lampenkap boven beursstand, bedrukt met WESTAG logoLampenkappen met muzikantenHanglampen van stockenhof bedruktVierkante hanglampen met afgeronde hoeken en FC bedrukkingHanglampen bedrukt in zwart-witRechthoekige hanglampen in sepia bedruktBedrukte hanglamp voor kinderkamerOvale bedrukte hanglamp twenteLampenkap twentse bierbrouwerijFocus hanglampen bedruktrechthoekige lampenkap bedruktlampenkappen bedrukt op canvascanvascanvas bedrukte lampenkappen boven tafelbedrukte lampenkappen op canvas, geleverd aan WoodfeverLampenkap bedrukt met logorechthoekig bedrukte hanglampen van sport2000Handgemaakte hanglampen met bootjes2 geprinte lampenkappenHappy house hanglampenConische lampenkappen aan de binnenzijde bedrukt met afbeeldingenDubbelzijdig beklede hanglampen, binnenzijde bedruktlampenkappen met opdrukvierkante bedrukte hanglampenHanglampen geprint op canvasConische hanglampen met opdrukDubbele bedrukte hanglamplampenkappen met ADO opdrukpvc hanglampvierkante hanglamp met bedrukkingbedrukte lampenkap 150cm bedrukt op pvcbedrukte blender voor hanglampT-Mobile bedrukte lampenkappenBedrukte hanglampen op PVCKleur: 0Kleur: 0Kleur: 0Kleur: 0pvc grote hanglamp bedrukt

Loading