close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Bedrukt op stof

Lampenkappen kunnen FC bedrukt worden op textiel vanaf een oplage van 1 stuk, standaard wordt er gedrukt op een lichtdoorlatende stof welke volledig brandvertragend B1 is uitgevoerd. Door de druktechniek, speciaal voor textiel ontstaat een vebluffend kleurrijk resultaat. De pigmenten worden als het ware opgenomen door het textiel, hierdoor ontstaat een zeer duurzaam resultaat.

Uiteraard zijn de drukkleuren overeenkomstig met de door u aangegeven PMS kleuren De kappen worden bedrukt met pigmenten op waterbasis en is dus geen belasting voor het milieu.

De levertijd op dit drukwerk is 2-3 weken na opdracht.

 

Bedrukt op canvas/polytextiel

Het voordeel van onze lampenkappen bedrukt op canvas of polytextiel is de levertijd, hanglampen met opdruk kunnen reeds binnen enkele dagen geleverd worden. Uiteraard in de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent. Lichtdoorlating en brandvertraging is mogelijk.

 

Grote bedrukte lampenkappen 150CMgesloten blender bedrukte kap huisstijlLampenkap binnenzijde bedruktOranje kap van 150cm bedrukt.lampenkap blender kantine ontwerp bedruktKokerlampen met een print aan de binnenzijde.Lampenkappen met BBQGarden Life hoge hanglampenLampenkappen geleverd aan La Coupe in ArnhemGrote Dubbele hanglampenBedrukte lampenkappen, geleverd aan BrederodeLampenkappen voor muziekwinkelHanglampen, geleverd aan IntratuinLampenkap bedrukt 2 meterdubbele bedrukte lampenkapHanglampen aan de binnenzijde bedruktLampenkappen binnenzijde bedruktBedrukte kappen gemonteerd aan plafondLampenkappen hangend aan plafond, bedrukt met logosHanglampen Polar, bedrukt met logoLampenkap bedrukt voor Top Merk SchoenenGrote lampenkap boven beursstand, bedrukt met WESTAG logoLampenkappen met muzikantenHanglampen van stockenhof bedruktVierkante hanglampen met afgeronde hoeken en FC bedrukkingHanglampen bedrukt in zwart-witRechthoekige hanglampen in sepia bedruktBedrukte hanglamp voor kinderkamerOvale bedrukte hanglamp twenteLampenkap twentse bierbrouwerijFocus hanglampen bedruktrechthoekige lampenkap bedruktlampenkappen bedrukt op canvascanvascanvas bedrukte lampenkappen boven tafelbedrukte lampenkappen op canvas, geleverd aan WoodfeverLampenkap bedrukt met logorechthoekig bedrukte hanglampen van sport2000Handgemaakte hanglampen met bootjes2 geprinte lampenkappenHappy house hanglampenConische lampenkappen aan de binnenzijde bedrukt met afbeeldingenDubbelzijdig beklede hanglampen, binnenzijde bedruktlampenkappen met opdrukvierkante bedrukte hanglampenHanglampen geprint op canvasConische hanglampen met opdrukDubbele bedrukte hanglamplampenkappen met ADO opdruk

Loading