close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Sportclubs

Regelmatig krijgen wij aanvragen van kantines, sportcentra, voetbalclubs of tennisclubs om een sfeervol plan te maken. In nauw contact met de leidinggevende worden de eisen besproken. Bij clubs komt het vaak voor dat er een cilinder wordt gevraagd met logobedrukking. Dit wordt vaak de eye-catcher van de kantine.

Toch is het ook belangrijk om een plek als een kantine of een clubhuis sfeervol te verlichten. Het is vaak het licht wat in eerste instantie de sfeer bepaald. Vaak wordt er dan ook gekozen voor dimbare verlichting. 

Hieronder enkele voorbeelden van projecten die wij in het verleden uit hebben mogen voeren.

Mega donut hanglamp 240cm met LEDCilinder 180cm diameter met LEDpanelenDonut hanglamp 180cm lichtringRing of Light PRO met LEDRonde hanglamp zwart met blendergrote ringlamp 180cm diameter3d Schets op maat gemaakt.Groene en witte hanglampenlampenkappen gemaakt voor sportclub.Lampenkappen voor kantineDubbele hanglamp, buitenkap bedrukt en binnenkap uitgevoerd in effen projectstofLampenkappen geleverd aan clubkantine in BerghemDubbele hanglampenwitte dimbare lampenkappenOvale lampenkappenLinnen lampenkappen offwhiteLampenkap tennisverenigingHanglamp met blender

Loading