close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Verlichting voor sportclubs

Voor sportkantines worden vaak kleurrijke lampenkappen en hanglampen toegepast, doorgaans in de kleuren van de vereniging. Ook kunnen deze lampenkappen worden bedrukt met het logo van de club, of met foto`s uit heden en verleden. Indien gewenst volledig brandvertragend uitgevoerd. Voor sportverenigingen geldt vaak dat de kantine als multifunctionele ruimte gebruikt wordt, zo zijn er `s avonds vaak vergaderingen, maar is er ook regelmatig wat te vieren. Hierom is het belangrijk dat de verlichting dimbaar wordt uitgevoerd, zo is er wanneer nodig voldoende verlichting, maar kan ook gekozen worden voor sfeerverlichting. Optioneel kunnen deze lampenkappen ook uitgevoerd worden met RGB verlichting, bij feestjes kan op deze manier de kleur van de verlichting ingesteld worden of kan men een kleurverloop instellen.

Naast grote lampenkappen worden ook vaak inbouwspots gebruikt voor achter de bar of als algehele verlichting, deze leveren wij doorgaans als 230V ledspots, deze kunnen zonder trafo aangesloten worden.

Twijfelt u over de juiste maatvoering en armaturen voor uw project, aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij komen graag op locatie de mogelijkheden bekijken en bespreken.

Mega donut hanglamp 240cm met LEDCilinder 180cm diameter met LEDpanelenDonut hanglamp 180cm lichtringRing of Light PRO met LEDRonde hanglamp zwart met blendergrote ringlamp 180cm diameter3d Schets op maat gemaakt.Groene en witte hanglampenlampenkappen gemaakt voor sportclub.Lampenkappen voor kantineDubbele hanglamp, buitenkap bedrukt en binnenkap uitgevoerd in effen projectstofLampenkappen geleverd aan clubkantine in BerghemDubbele hanglampenwitte dimbare lampenkappenOvale lampenkappenLinnen lampenkappen offwhiteLampenkap tennisverenigingHanglamp met blender

Loading