close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Horeca verlichting

Grotehanglampen.nl heeft meerdere Horeca ondernemingen in Nederland, Belgie, Engeland en Duitsland ingericht met verlichting. Erg geliefd in de Horeca zijn onze halve bol hanglampen. Deze leveren we in meerdere diamatermaten, de grootste is onze hanglamp halve bol van 180cm. Ook veel toegepast is de “ring of light” deze donutlampenkap kan in ieder gewenste maat en kleur uitgevoerd worden. Eventueel met RGB LED of met warm witte LED verlichting. In de horeca worden vaak afneembare lampenkappen gevraagd, of zelf stofafstotende lampenkappen.

Beide soorten kan Grote Hanglampen.nl vanzelfsprekend leveren. Optioneel kunnen de lampenkappen voorzien worden van een boven- en/of onderblender (bodemplaat) de onderblender of diffuser voorkomt inkijk in de lampenkap en zorgt ervoor dat u niet verblind wordt door de lichtbronnen.Deze is doorgaans uitneembaar zodat deze eenvoudig te reinigen is. een bovenblender wordt vaak toegepast zodat er geen stof in de hanglampen terecht kan komen, of als men geen lichtval op het plafond wenst. Deze bovenblender kan eenvoudig verwijderd worden om bijvoorbeeld de lichtbronnen te vervangen.

Passende verlichting voor de Horeca

Bij La Linia Lighting produceren we alle verlichting op maat. Hierdoor zijn wij in staat ten alle tijden een geschikte oplossing te vinden voor uw verlichtingsproject. Hebben wij het niet? Dan maken we het wel. In de Horeca is verlichting belangrijker dan waar dan ook. Ons team van verlichtingsdeskundigen denkt daarom ook graag met uw project mee. In overleg komen wij op locatie en maken wij ter plekke een plan.

Bekijk hieronder de foto’s van door ons ingerichte Horeca projecten.

koepellampen 140cm diameter, buitenzijde betonhanglampen 100cm van koper90cm zwart met koper koepellampStalen ringen TroubadourZwarte ringlampen met LEDNeon LED koeGrote witte lampenkappenZwart met koperen hanglampenCluster van zwarte hanglampen met gouden binnenzijdeZwarte hanglampen met gouden binnenzijdezwarte ronde kappen delifrance licht verlichtingLampenkappen vierkantwijn lampenkappen, gemaakt van stoflampenkappen PVC SchuitemakerRechthoekige hanglamp, restaurantLampenkappen brasserie zuidpleinPlafonniere lampenkappen van 90cmHanglampen geleverd aan HorecaLampenkappen in een skybox bij de Grolsch VesteLampenkappen met boomstammen printGrote lampenkappen geleverd aan IntratuinKap door kap lampen geleverd aan MC donaldsPaarse en witte lampenkappen met blenderAkoestische lampenkappen paars en witte stof.Lampenkappen FC twente skybox

Loading