close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Verlichting voor beurzen

Beursstands worden vaak ingericht met grote bedrukte lampenkappen, deze leveren we standaard tot een diameter van 220cm, of als bouwpakket tot een diameter van 400cm. Uiteraard bepaald de klant altijd de uitstraling van de kap. Zo kan men kiezen uit bedrukte hanglampen van stof of kunststof met een hoogglans of zijdeglans effect.

Indien gewenst voorzien van lichtspots om bepaalde gedeeltes van de beursstand extra uit te lichten. U kunt door de onderstaande foto’s te bekijken wellicht ideeën op doen voor de verlichting van uw beursstand.

vierkante bedrukte hanglamp 200x200cmbedrukte cilinder kappenvierkante bedrukte lampenkappen van 150x150cmgrote paarse hanglampen 150cmBedrukte hanglamp Leiden in hoekvormBedrukte hanglampen voor de beursstand van BASFFc bedrukte lampenkappen voor beursstand van Brabantiabrandvertragende lampenkappen peter dekker beursgreenbrick bedrukte hanglamp beurs leverenbeurs bedrukte lampen hanglampen lampenkappenLampenkappen met paarse binnenzijde, buitenzijde witGrote vierkante hanglampenlampenkappen met fotoprint van 150cmhanglampen met opdrukHanglampen bedrukt op kunststofLampenkappen met opdrukVierkante lampenkap met opdruklampenkappen met logo
Loading