close
zoet of zout
contact_phoneNeem contact op

Verlichting voor kantoren

Voor bepaalde ruimten in kantoren is sfeerverlichting gewenst, bijvoorbeeld in het bedrijfsrestaurant, de kantine, een koffiecorner of bijvoorbeeld een loungeplek. Door onze armaturen uit te rusten met dimbare kantoorverlichting met warm wit licht creeert u gezellige ruimten waar uw medewerkers kunnen ontspannen. Doorgaans worden hier lampenkappen met een blender voor gebruikt zodat men niet verblind wordt door de lichtbron. Onze lichtoplossingen sluiten perfect aan bij “het nieuwe werken”.

Functionele verlichting

In de werkruimten van kantoorgebouwen is het noodzakelijk dat de verlichting bijdraagt aan een gezond en functioneel werkklimaat. De gewenste lichtkleur is in veel gevallen koel wit en er dient voldoende licht opbrengst te worden gerealiseerd, vanzelfsprekend kunnen wij u adviseren over de benodigde lichtbronnen en armaturen. 

Naast lampenkappen worden in kantoorruimten vaak onze halve bol hanglampen toegepast

koepellampen 80cm cast metalkoepellampen industrielook 90cmHalve bol lampen 80cmDome lampen van 80cm in kantoor2 witte koepellampen boven een vergadertafelHanglampen 150cm geluiddempend en met LEDBedrukte hanglamp 60CMplafond bevestigd donut lamp halfronde lampBinnenzijde bedrukt allebedrijveninwijnwandlamp bevestigd aan het plafondOpenblender basari zilverLampenkap binnenzijde bedruktDonut - Hanglamp RGB LEDBubbele hanglamphanglampen bedruktlampenkappen tegen het plafond bevestigd!Hanglampen met blenderBedrukte blenderKantoor hanglampkantoor lampenkappen, persgroep

Loading